Elena Tomozei


Din momentul in care am vizionat o prima sesiune de hipnoza condusa de Calogero Grifasi am stiut ca, in sfarsit, intrebarile mele isi vor gasi un raspuns si am simtit ca drumul meu in viata aceasta capata sens, ca am descoperit ceea ce cautam demult.

Buna, sunt Elena, am 37 ani si sunt operator de hipnoza regresiva ezoterica Metoda Grifasi.
Din momentul in care am vizionat o prima sesiune de hipnoza condusa de Calogero Grifasi am stiut ca, in sfarsit, intrebarile mele isi vor gasi un raspuns si am simtit ca drumul meu in viata aceasta capata sens, ca am descoperit ceea ce cautam demult.
Meseria de biolog mi-a cultivat atentia la detalii, dorinta de a detecta aspectele ce nu se pot vedea “cu ochiul liber”, m-a invatat ca ai nevoie de un instrument de mare finete pentru a patrunde in profunzime, unde salasluieste cu adevarat frumusetea si complexitatea. Cand am descoperit hipnoza si in special metoda Grifasi, am stiut ca acesta va fi instrumentul pe care, cu bucurie, il voi pune in folosul oamenilor.
Primul pas in acest sens a fost sa folosesc acest instrument pe mine insami, demarand astfel un proces de constientizare continua si fructuoasa transformare interioara. A urmat inscrierea la un curs de hipnoza, in cadrul caruia am invatat sa aplic varii tehnici, dar trebuie sa recunosc ca niciuna nu m-a atras suficient si nu m-a implinit asa cum o face hipnoza ezoterica, astfel ca a urmat participarea la cursul pentru metoda Grifasi si aderarea la Calogero Grifasi Academy.
Sunt fericita ca acum fac parte din Team Grifasi Romania si sunt pregatita sa le fiu alaturi tuturor celor ce aleg aceasta metoda in parcursul lor catre constientizare, catre Sine.


Elena Tomozei

Nu sunt doctor!

.. și nu elaborez niciun diagnostic medical. Hipnoza regresivă ezoterică NU este o terapie medicală. Este o tehnică de introspecție și NU înlocuiește nici un tratament medical.

Hipnoza regresivă este o aventură

Este un film de acțiune care vă duce foarte departe pentru câteva ore, iar tu ești protagonistul. Este aventura ta. Și ca în fiecare aventură, în fiecare fabulă, în fiecare poveste, trebuie să atingi obiectivul tău sfidând tot felul de adversități, învățând să supraviețuiești pe drumul cu care se confruntă temerile tale. Trebuie să vă dați curaj și să luptați împotriva monștrilor, a insectelor, a șerpilor, a elfilor, a gnomilor și a fantomelor. Dar, de asemenea, vizitează locuri încântătoare, locuri minunate, pline de lumină, culori, parfumuri. Veți găsi multe personaje, unele deja cunoscute, altele care urmează să fie cunoscute. Este o călătorie în timp, între portaluri dimensionale și comunicații telepatice. Este un salt în adâncimi, în emoțiile voastre, în căutarea originilor voastre. Este o călătorie în interiorul tău. Nu contează dacă a fost sau a fost în mintea ta; Este visul tău și acolo ești

Care este utilizarea hipnozei regresive?

Cu hipnoza regresivă, lăsați ușile inconștientului să se deschidă puțin. Apoi ființa voastră începe să depășească percepțiile celor cinci simțuri, accesând informații care sunt imposibile (sau aproape) obținute în situații "normale". În acest fel puteți găsi întrebările pe care nu le știți să le răspundeți și cauzele problemelor, disconforturilor, neliniștii, somatizărilor, ascunse în dimensiuni energetic-spațial-temporale diferite de cele în care trăiți în această existență fizică. Pur și simplu înțelegerea motivului pentru o blocadă, a unei situații, a unei poziții; dobândirea gradului de conștientizare a motivului evenimentelor și a coincidențelor aparente; Puterea de a interacționa "energic" cu ei înșiși și cu mediul, permite rezolvarea conflictelor intime și deblocarea situațiilor personale stagnante sau înrăutățitoare.

Ce se întâmplă în hipnoza regresivă?

În hipnoza regresivă, ceea ce se întâmplă cu tine în fiecare zi se întâmplă fără să observați; când citești cu atenție ceva, când un film bun te agate sau când asculți cu atenție un discurs interesant; sau când vă opriți pentru un moment și gândește-te cu ochii deschiși, te izola de lume, dacă numai pentru un moment. Aceeași situație se întâmplă atunci când luați un pui de somn. Te vei relaxa, te vei relaxa si vei pleca incet. Tu începe să golească mintea sau gândesc la ceva, ce ai făcut doar un timp sau o memorie mai îndepărtată. Uneori amintirile își schimbă forma, modalitatea, par să se miște ca și cum ar fi vise. Când deschizi ochii, esti in pat sau pe canapea, sau pe scaun de autobuz, aproape că a vrut să rămână în această dimensiune; te întorci în prezent.
Dar ce s-ar întâmpla dacă, în timpul acelui somn, o voce externă te-a călăuzit în acea călătorie în mintea ta? Se întâmplă să devii protagonistul unei aventuri. Aventura ta Asta se întâmplă într-o hipnoză regresivă.
Tu trăiești un vis, visul tău. În hipnoza regresivă, contrar credintei populare, nivelul de conștiință nu este scăzut, dar crește și informații atât de important este capturat și necesară, care, în starea normală de conștiință este imposibil de captare (sau aproape).

Ce se întâmplă dacă conexiunea scade în timpul unei sesiuni de internet ?

În cele mai multe cazuri, se înțelege că nu există nimeni pe cealaltă parte a liniei, atunci ochii sunt deschise, comunicarea este restabilită și sesiunea continuă ca de obicei. În cazurile de transă mai profundă, acest lucru, fără alte stimuli externi, devine un vis natural care va urma trezirea spontană după câteva minute sau chiar mai mult. Este ceea ce se întâmplă în timpul nopții în timpul somnului, când simțiți nevoia de a merge la toaletă sau când sunteți însetat. Te trezești, te ridici, te plimbi pe podea, te duci înapoi în pat și aproape imediat adormi. Sau când un mesaj ajunge la telefonul mobil în timp ce dormi ușor. Voi decideți să vă vedeți cine v-ați scris, poate vă decideți să răspundeți și apoi lăsați telefonul mobil pe noptieră și bucurați-vă din nou de visul vostru din nou.

Sunt imediat observate efectele unei hipnoze regresive?

Unele rezultate sunt observate imediat, dar altele au nevoie de un timp mai lung sau mai scurt pentru a se manifesta. Metabolismul unei sesiuni de hipnoză regresivă variază în funcție de persoană și de situație. Există oameni care, odată ce au terminat beneficiile anunțului de sesiune, alții simt o transformare lentă, dar constantă, intimă, iar săptămâna după săptămână, luna după lună, observă diferențele cu trecutul. - Cât timp sunt efectele unei hipnoze regresive? Acest lucru este foarte relativ. Durata efectelor depinde de compatibilitatea cu obiectivul obținut într-o hipnoză regresivă. Totul depinde de modul nostru de a fi și care se poate schimba oricând datorită voinței noastre. Există rezultate care pot dura zile sau câteva săptămâni. Altele durează până când alte schimbări care înlocuiesc cele anterioare nu se produc, altele pot dura pentru totdeauna.

Dacă nu am ajuns în hipnoză?

Toată lumea poate intra într-o stare hipnotică. Diferite pot fi nivelurile de adâncime care pot fi atinse și acest lucru depinde mai ales de caracteristicile subiectului. Atunci când există și o rezistență personală la hipnoza ușoară, sunt acoperite câteva cazuri în care nu se poate lucra cu succes. Acest obstacol nu este imposibil de depășit. Uneori este suficient să o încerci într-un alt moment, într-un loc mai confortabil și confortabil. Uneori este suficient să schimbați metoda de inducție sau doar timpul de proces. Puteți utiliza o frecvență audio de fundal sau puteți să vă concentrați mai mult pe sensurile mai deschise și mai predispuse sau să stimulați contactul telepatic. Dar opțiunea cea mai revoluționară, fără îndoială, este sesiunea hipnotică telepatică cu o persoană de sprijin.

Ce este o sesiune hipnotelepatică?

Într-o sesiune hipnotelepatică, oa treia persoană, teoretic orice persoană, este indusă în hipnoză și, telepatic, lucrează în subiectul interesat. Lucrul pe care această persoană îl poate face este identic cu ceea ce ar putea face aceeași persoană interesată într-un mediu hipnotic și uneori rezultatul poate fi și mai mare dacă nivelul de adâncime hipnotic al persoanei de sprijin este mai mare decât cel care ar fi putut fi au fost ale persoanei în cauză. În aceste cazuri, subiectul care nu "poate" sau nu vrea să intre în hipnoză, poate alege, dacă dorește, o persoană de încredere care este dispusă să se supună hipnozei pentru el.

Rivoluzione controllata da fazioni rettiliane

Trimite-mi un mesaj la: elenatomozei(@)calogerogrifasi.com

Test de inducție pentru
susceptibilitate hipnotică excelentă

Pentru a rezerva o sesiune de hipnoză regresivă directă, este recomandabil să cunoaștem nivelul de susceptibilitate hipnotică. Pentru aceasta, încearcă mai intai acest test vizual de inducție hipnotică. Daca reușești sa vizualizezi ceva în timpul acestui test, inseamnă ca ai o susceptibilitate hipnotică excelentă și aparții unui grup de persoane ce reprezintă 10% din populație.
În acest caz, poți experimenta fară probleme o sesiune de hipnoză regresivă directă. Dacă nu reușești sa vizualizezi nimic, este posibil ca susceptibilitatea ta hipnotică sa fie totuși una înaltă. Pentru a afla acest lucru continuă cu testul următor. Îți recomand sa efectuezi testele în condiții de confort si siguranță.
Nu efectua acest test la volan, sau daca ai consumat alcool sau alte substanțe care iți afecteaza starea de conștientă. De asemenea, nu efectua acest test daca ai fost diagnosticat cu afectiuni de natură psihiatrică.

Test de inducție pentru
susceptibilitate hipnotică înaltă

Acesta este un test de inductie hipnotică scurtă. Dacă reușești sa percepi sau să vizualizezi ceva în timpul acestui test, acest lucru semnifică că susceptibilitatea ta hipnotică este una înaltă.
În acest caz, poți beneficia de o sesiune de hipnoză regresivă directă.
Daca nu percepi sau nu vizualizezi nimic în timpul acestui test, poti incerca un test de inducție hipnotică lungă.

Test de inducție pentru
susceptibilitate hipnotică medie

Dacă nu ai reușit să percepi ceva în timpul testului de inducție hipnotică scurtă, încearcă acest test de inducție hipnotică lungă. Dacă reușești să percepi sau să vizualizezi ceva în timpul acestui test, acest lucru semnifică că susceptibilitatea ta hipnotică este cel puțin medie.
Dacă nu reușești sa percepi ceva, acest lucru semnifică ca susceptibilitatea ta hipnotică nu este suficientă pentru o sesiune de hipnoză regresivă directă. În acest caz, poți repeta de mai multe ori acest test, pentru a-ți îmbunătați capacitatea de percepție și a vedea dacă rezultatul se schimbă.
Dacă nu percepi sau nu vizualizezi nimic in timpul acestui test, poți rezerva o sesiune de hipnoză regresivă cu o persoană de suport care va intra in hipnoză pentru tine. În acest caz, operatorul de suport va percepe sau vizualiza in mod telepatic informațiile pe care tu le-ai fi putut percepe în mod direct.